871 512 446 - 640 728 808 info@psicologiainfantilmallorca.com
Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca - C/ Costa de les Germanetes, 6, 2º B. 07010 Palma de Mallorca
Visita també ...

Teràpia ONLINE

La teràpia online és equiparable a la teràpia presencial i té les mateixes fases, que podràs trobar a Preguntes freqüents.

Per a qui està indicada?

Està indicada per a aquelles persones que així ho prefereixin per estalvi de temps o per comoditat o bé per a les quals, per dificultats personals (lloc de residència, edat avançada, problemes de transport, problemes mèdics, discapacitat física…), no puguin acudir personalment a consulta.

Com es realitza?

En primer lloc, concertarem la cita. S’ha d’abonar l’import de la sessió per transferència o un altre mètode de pagament prèviament acordat, i enviar posteriorment el comprovant a l’e-mail. Serà necessari instal·lar el programa de videotrucades si no es té i comprovar el seu funcionament, per tal de que el dia de la visita s’acudeixi com si d’una cita presencial es tractés. Al final de la sessió en línia s’organitzaran les tasques que s’hauran de realitzar per a la següent sessió, i aquell material que en una sessió presencial es donaria en paper, s’enviarà per correu electrònic.

Recomanacions:

  • És recomanable l’ús d’auriculars amb micròfon ja que, d’aquesta manera, ajudem al fet que la conversa tingui menys talls i acoblis de so; d’aquesta manera, ens escoltarem millor i la conversa serà més fluida.
  • És important tenir una bona qualitat de connexió a Internet per a poder dur a terme la sessió sense interrupcions i és convenient comprovar-ho abans de la sessió.
  • És convenient disposar de càmera web que ens permeti veure’ns, ja que en un procés terapèutic és important el llenguatge no verbal.
  • També és fonamental estar en una habitació sols/es per a evitar distraccions.

Important: Està terminantment prohibit l’enregistrament i/o distribució de la sessió.