871 512 446 - 640 728 808 info@psicologiainfantilmallorca.com
Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca - C/ Costa de les Germanetes, 6, 2º B. 07010 Palma de Mallorca
Visita també ...

Avís Legal

 1. Identificació i contacte del propietari de la web.

www.psicologiainfantilmallorca.com (d’ara endavant la web), és propietat de PAOLA OBRADOR PELLICER (d’ara endavant el Titular) amb domicili al c/ Costa de Ses Germanetes, 6, 2n B 07010 Palma de Mallorca, Illes Balears, amb CIF 43166185S, telèfon (+34) 640 728 808 i correu electrònic:info@psicologiainfantilmallorca.com

Altres dades del propietari:

Número de col·legiat: B-1815

 1. Àmbit d’aplicació.

La navegació pel lloc web del Titular implica assumir la condició d’usuari i l’acceptació absoluta del que s’ha manifestat en aquest Avís Legal.

 1. Edat.

A la nostra web no tractem dades de menors de catorze anys.

 1. Propietat intel·lectual o industrial.

Els continguts del web, per exemple textos, imatges, gràfics o codi font, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial.

Aquests continguts no poden ser, per exemple, reproduïts o transformats sense el permís previ i explícit del Titular. Els usuaris poden accedir als continguts i fer còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors en xarxa, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

 1. Normes comunes dús de la web.

El usuario se compromete a hacer un uso de la Web de acuerdo a las siguientes normas:

 • No publicarà comunicacions comercials a través del lloc web.
 • L’usuari es compromet a fer un ús del Web d’acord amb les següents normes: No recopilarà contingut o informació d’altres usuaris.
 • No carregarà virus ni codi malintencionat de cap mena.
 • No sol·licitareu informació d’inici de sessió ni accedireu a un compte pertanyent a un altre usuari.
 • No realitzarà actes il·lícits, enganyosos, malintencionats o discriminatoris al lloc web, d’acord amb aquestes condicions i l’ordenament jurídic espanyol.
 • En general, no ha de fer actes que suposin danys o lesions dels drets de tercers.

El Titular pot eliminar qualsevol contingut o suspendre el servei si, segons el seu propi criteri, incompleix qualsevol de les normes i obligacions descrites en aquest Avís Legal.

Para cualquier consulta o aclaración sobre estas normas puede contactarnos vía email.

 1. Enllaços i limitació de responsabilitat.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el titular i el propietari del lloc web en què s’estableixi, ni l’acceptació i l’aprovació per part del titular dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç, prèviament han de sol·licitar autorització per escrit al Titular. En tot cas, l’hiperenllaç només permetrà accedir a la pàgina d’inici del nostre lloc web. Així mateix, s’ha d’abstenir de fer manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre el titular, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums ia l’ordre públic.

El Titular no es responsabilitza de l’ús que cada usuari doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests. El contingut del Web és de caràcter general i merament informatiu.

El Titular no assumirà responsabilitat pel contingut o funcionament de webs de tercers a què l’usuari del lloc web pugui accedir mitjançant qualsevol tipus d’enllaç.

El Titular declina qualsevol responsabilitat, fins on permeti l’ordenament jurídic, pels danys i els perjudicis derivats de la presència de virus, de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat, a l’honor, a la intimitat o sobre publicitat il·lícita.

Si algun usuari o tercer considera que a la Web s’està cometent algun il·lícit de qualsevol tipus, ha de remetre una comunicació al Titular a l’adreça de correu electrònic que apareix a les nostres dades identificatives. S’haurà d’identificar degudament, especificant els fets que denuncia.

 1. Privacitat.

Si a la Web es recapten dades personals, el Titular serà responsable de les mateixes i les tractarà amb absoluta confidencialitat i seguretat. Podrà trobar més informació a la nostra política de privadesa i cookies.

8. Modificacions

El Titular es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com a les condicions d’ús del mateix, oa les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran de compliment obligat durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres de posteriors.

 1. Legislació aplicable, solució de qüestions controvertides i fòrum competent.

L’ús del web es regirà per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o guardi relació amb l’ús del web, serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals del municipi on radica el domicili social del titular.