871 512 446 - 640 728 808 info@psicologiainfantilmallorca.com
Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca - C/ Costa de les Germanetes, 6, 2º B. 07010 Palma de Mallorca
Visita també ...

Qui Som?

Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca és el departament d’atenció psicològica a la infància i l’adolescència pertanyent a l’Institut Psicologia-Sexologia Mallorca. Aquest departament neix per a donar resposta a les necessitats d’aquesta població i així construir el seu benestar psicològic des de l’arrel més primerenca.

A Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca sabem que la família és el sistema bàsic sobre el qual construïm la nostra identitat i la nostra salut psicològica, i desitgem poder servir-vos d’ajuda per a superar les dificultats que existeixin. Per a això, oferim qualificació i experiència en l’avaluació, diagnòstic i tractament d’una gran varietat de problemes o trastorns psicològics en l’àrea infanto-juvenil. Les nostres professionals es formen contínuament i estan actualitzades en les novetats terapèutiques d’aquesta àrea. Treballem dia a dia per a garantir-vos una atenció especialitzada, basada en aquells tractaments que han demostrat la seva eficàcia.

Benvinguts a Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca… volem cuidar de tu i de les persones que més t’importen.

Per què triar Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca?

A més del descrit anteriorment, a Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca desitgem aportar a la població un servei especialitzat sobre els temes en els quals treballem i que podeu trobar en En què podem ajudar-vos?

Ens dediquem específicament als problemes psicològics, dificultats d’aprenentatge i problemes de comportament, en els quals hem decidit especialitzar-nos i podem oferir el millor servei. D’aquesta manera, les famílies que acudeixen al centre compten amb aquesta garantia de qualitat i compromís.

Laura Maymó Gallurt

Psicòloga General Sanitària Col·legiada Nº B-03427

Aina Fiol Veny

Psicòloga General Sanitària Col·legiada Nº B-02615

Mónica Arca Pérez

Psicòloga General Sanitària Col·legiada Nº B-02760