871 512 446 - 640 728 808 info@psicologiainfantilmallorca.com
Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca - C/ Costa de les Germanetes, 6, 2º B. 07010 Palma de Mallorca
Visita també ...

Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT – INFORMACIÓ AMPLIADA

DARRERA MODIFICACIÓ: 19/03/2020

La Política de Privacidad forma parte de las Condiciones Generales que rigen la Página Web www.psicologiainfantilmallorca.com  junto con la Política de Cookies y el Aviso Legal.

PAOLA OBRADOR PELLICER (en adelante Psicología Infanto-Juvenil Mallorca ) se reserva el derecho a modificar o adaptar la presente Política de Privacidad en todo momento. Por lo tanto, le recomendamos que revise la misma cada vez qu

La Política de Privadesa forma part de les Condicions Generals que regeixen la Pàgina Web www.psicologiainfantilmallorca.com  juntament amb la Política de Cookies i l’Avís Legal.

PAOLA OBRADOR PELLICER (d’ara endavant Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca) es reserva el dret a modificar o adaptar la present Política de Privadesa en tot moment. Per tant, us recomanem que reviseu la mateixa cada vegada que accediu a la Pàgina Web. En cas que usuari s’hagi registrat a la pàgina web i accedeixi al seu compte o perfil, en accedir-hi, se us informarà en el cas que hi hagi hagut modificacions substancials en relació amb el tractament de les vostres dades personals.

Qui és el responsable del tractament de les dades?

Les dades que es recullin o ens facilitis voluntàriament per mitjà de la Pàgina Web, ja sigui per la navegació a la mateixa, així com tots aquells que ens puguis facilitar als formularis de contacte, via email o per telèfon, seran recollits i tractats per el Responsable del Fitxer, les dades del qual s’indiquen a continuació:

PAOLA OBRADOR PELLICER CIF: 43166185S

Domicili: C/ Costa de ses Germanetes, 6, 2n B 07010 Palma de Mallorca, Illes Balears

Tfno: 640 728 808

Contacte: info@psicologiainfantilmallorca.com

Num. De col·legiat: B-1815

Si, per qualsevol motiu, vols posar-te en contacte amb nosaltres en qualsevol qüestió relacionada amb el tractament de les seves dades personals o privadesa (amb el nostre Delegat de Protecció de Dades), pots fer-ho a través de qualsevol dels mitjans indicats anteriorment.

Quines dades recopilem a través de la pàgina web?

 

Pel simple fet de navegar a la Pàgina Web, Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca recopilarà informació referent a:

– Adreça IP.

– Versió del navegador.

– Sistema operatiu.

– Durada de la visita o navegació per la pàgina web.

Aquesta informació s’emmagatzema mitjançant Google Analytics, per la qual cosa ens remetem a la Política de Privadesa de Google, ja que aquest recull i tracta aquesta informació. http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

De la mateixa manera, a la Pàgina Web es facilita la utilitat de Google Maps, la qual pot tenir accés a la teva ubicació, en cas que li ho permetis, per tal de facilitar-te una major especificitat sobre la distància i/o camins nostres seus. En aquest sentit, ens remetem a la Política de Privadesa utilitzada per Google Maps, per tal de conèixer l’ús i el tractament d’aquestes dades http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

La informació que nosaltres fem servir, no estarà relacionada amb un usuari concret i s’emmagatzemarà a les nostres bases de dades, amb la finalitat de realitzar anàlisis estadístiques, millores a la Pàgina Web, sobre els nostres productes i/o serveis i ens ajudarà a millorar la nostra estratègia comercial. Les dades no seran comunicades a tercers.

Registre de l’usuari a la pàgina web/ Enviament de formularis

 Per accedir a determinats productes i/o serveis, com ara la sol·licitud de cita prèvia, cal que l’usuari empleni un formulari. Per això, al formulari de registre, se sol·liciten una sèrie de dades personals. Les dades són necessàries i obligatòries per dur a terme aquest registre. En cas de no facilitar aquests camps, no es durà a terme el registre.

En aquest cas, les dades de navegació s’associaran a les de registre de l’usuari, identificant el mateix usuari concret que navega per la pàgina web. D’aquesta manera, es podrà personalitzar l’oferta de productes i/o serveis que, segons el nostre criteri, s’ajusti més a l’usuari.

Les dades de registre de cada usuari s’incorporaran a les bases de dades de Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca, juntament amb l’historial d’operacions realitzades per aquest, i s’hi emmagatzemaran mentre no s’elimini el compte de l’usuari registrat. Un cop eliminat aquest compte, aquesta informació serà apartada de les nostres bases de dades, mantenint apartats durant 10 anys aquelles dades relatives a les transaccions realitzades, sense que s’hi accedeixin o alterin, per tal de donar compliment als terminis legalment vigents. Les dades que no estiguin vinculades a les transaccions realitzades es mantindran llevat que retiri el consentiment, cas en què seran eliminades immediatament (sempre tenint en compte els terminis legals.

La base legal per al tractament de les vostres dades personals és l’execució d’un contracte entre les parts.

Pel que fa a la tramesa de comunicacions i promocions per via electrònica i la resposta a les sol·licituds d’informació, la legitimació del tractament és el consentiment de l’afectat.

Les finalitats del tractament seran les següents:

a) Gestionar el teu accés a la pàgina web.
b) Gestionar la compra dels productes i/o serveis posats a la teva disposició a través de la pàgina web.
c) Mantenir-te informat de la tramitació i l’estat de les seves sol·licituds, compres i/o reserves.
d) Respondre la sol·licitud d’informació.
e) Gestionar totes les utilitats i/o serveis que ofereix la plataforma a lusuari.

Així, us informem que podreu rebre comunicacions via email i/o al vostre telèfon, per tal d’informar-vos de possibles incidències, errors, problemes i/o estat de les vostres sol·licituds.

Per a l’enviament de comunicacions comercials, se sol·licitarà el consentiment exprés de l’usuari a l’hora de fer el registre. Respecte d’això, l’usuari podrà revocar el consentiment prestat, adreçant-se a Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca, fent ús dels mitjans indicats anteriorment. En qualsevol cas, a cada comunicació comercial, se li donarà la possibilitat de donar-se de baixa a la recepció de les mateixes, ja sigui per mitjà d’un link i/o adreça de correu electrònic.

Si ets algun dels col·lectius següents, consulta la informació desplegable:

            + CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Contestar les teves consultes, sol·licituds o peticions.
 • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la sol·licitud o tramitar la teva petició.
 • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
 • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació i el consentiment de l’interessat: En aquells casos on per realitzar una sol·licitud sigui necessari emplenar un formulari i fer un “clic” al botó d’enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que ha estat informat i n’ha atorgat expressament el consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privadesa.

Tots els nostres formularis compten amb una casella de verificació o checkbox amb la fórmula següent, per poder enviar la informació: “□ He llegit i accepto la Política de privadesa.”

+ PACIENTS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Gestionar la relació contractual i la prestació dels serveis sanitaris sol·licitats.
 • Tractament de les dades de salut del pacient, incloses les facilitades directament i voluntàriament i que permetin fer un seguiment de l’evolució del pacient durant la prestació del servei.
 • Realitzar tots aquells tràmits administratius, fiscals i comptables necessaris per complir els nostres compromisos contractuals i obligacions fiscals i comptables.
 • Gestionar el cobrament al compte que s’indiqui a aquest efecte i amb caràcter indefinit, mentre continuïn les relacions entre ambdues parts, mitjançant els rebuts corresponents al pagament dels serveis prestats.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal és el vostre consentiment i l’execució d’un contracte.

PARES / MARES / TUTORS DE PACIENTS MENORS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Gestionar la relació contractual i la prestació dels serveis sanitaris sol·licitats pel pacient menor.
 • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
 • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel responsable.
 • Facturació dels rebuts corresponents al pagament dels serveis sol·licitats i prestats pel centre i declaració dels impostos oportuns

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal és el vostre consentiment i l’execució d’un contracte.

+COL·LABORADORS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Gestionar la relació entre el col·laborador i el responsable del tractament.
 • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel responsable.
 • Realitzar les transaccions que corresponguin.
 • Facturació i declaració dels impostos oportuns.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal és el vostre consentiment i l’execució d’un contracte.

            + CLIENTS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Elaboració del pressupost i seguiment del mateix mitjançant comunicacions entre ambdues parts.
 • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
 • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
 • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel responsable.
 • Realitzar les transaccions que corresponguin.
 • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
 • Gestions de control i recobrament.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal és el vostre consentiment i l’execució d’un contracte.


+ PROVEÏDORS.

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
 • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
 • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel responsable.
 • Facturació.
 • Realitzar les transaccions que corresponguin.
 • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
 • Gestions de control i recobrament.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal és l’acceptació d’una relació contractual, o si no n’hi ha el consentiment en contactar amb nosaltres o oferir-nos els seus productes per alguna via.

           + CONTACTES XARXES SOCIALS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Contestar a tus consultas, solicitudes o peticiones.
 • Gestionar el servicio solicitado, contestar tu solicitud, o tramitar tu petición.
 • Relacionarnos contigo y crear una comunidad de seguidores.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació d’una relació contractual a l’entorn de la xarxa social que correspongui, i d’acord amb les seves polítiques de privadesa:

Facebook           http://www.facebook.com/policy.php?ref=pf

Twitter               http://twitter.com/privacy

Durant quant de temps mantindrem les dades personals?

Només podem consultar o donar de baixa les teves dades de manera restringida en tenir un perfil específic. Els tractarem tant de temps com tu ens deixis seguint-nos, sent amics o donant-li “m’agrada”, “seguir” o botons similars.

Qualsevol rectificació de les teves dades o restricció d’informació o de publicacions l’has de fer a través de la configuració del teu perfil o usuari a la pròpia xarxa social.

            + DEMANDANTS D’OCUPACIÓ

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Organització de processos de selecció per a la contractació de treballadors.
  Citar-te per a entrevistes de treball i avaluar la teva candidatura.
  Si ens heu donat el vostre consentiment, us el podrem cedir a entitats col·laboradores o afins, amb l’únic objectiu d’ajudar-vos a trobar feina.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal és el teu consentiment inequívoc, en lliurar-nos el teu CV i rebre i signar informació relativa als tractaments que efectuarem.

Durant quant de temps mantindrem les dades personals?

El currículum serà emmagatzemat durant el termini d’un any, després del qual, en cas de no haver-nos posats en contacte amb tu, serà eliminat.

             + RRHH

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Gestió de la relació laboral i de lexpedient del treballador.
 • Realitzar tots aquells tràmits administratius, fiscals i comptables necessaris per complir els nostres compromisos contractuals, obligacions en matèria de normativa laboral, Seguretat Social, prevenció de riscos laborals, fiscal i comptable.
 • Gestió de pagament de nòmines mitjançant entitat financera.
 • Control horari a través del sistema de control d’accés mitjançant empremta/targeta (si és el cas).
 • Gestió de les assegurances col·lectives / pla de pensions de l’entitat.
 • Realitzar actuacions formatives tant de formació bonificada com no bonificada.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució del vostre contracte laboral. El compliment de les obligacions legals pertinents. El consentiment de linteressat.

Incloem dades personals de terceres persones?

No, com a norma general només tractem les dades que ens faciliten els titulars. Si ens aportes dades de tercers, hauràs amb caràcter previ, informar i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones, o altrament ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

I dades de menors?

No tractem dades de menors de 14 anys, per tant, abstent de facilitar-les si no tens aquesta edat.

Realitzarem comunicacions per mitjans electrònics?

 • Només es faran per gestionar la teva sol·licitud, si és un dels mitjans de contacte que ens ha facilitat.
 • Si fem comunicacions comercials hauran estat prèviament i expressament autoritzades per tu.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Pots estar tranquil: Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les Dades Personals que fem servir, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques a la nostra disposició, segons l’estat de la tecnologia, per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.

En quina mesura s’automatitzarà la presa de decisions?

Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca no utilitza processos de presa de decisions totalment automatitzades per entaular, desenvolupar o acabar una relació contractual amb lusuari. En cas que usem aquests processos en un cas particular, et mantindrem informat i et comunicarem els teus drets al respecte si així ho prescriu la llei.

Tindrà lloc l’elaboració de perfils?

Per tal de poder oferir-te productes i/o serveis d’acord amb els teus interessos i millorar la teva experiència d’usuari, podrem elaborar un perfil comercial en base a la informació facilitada. Això no obstant, no es prendran decisions automatitzades en base a aquest perfil.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

A les Societats que componen el grup Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca.

Les teves dades no se cediran a tercers, excepte obligació legal. En concret, es comunicaran a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària ia bancs i entitats financeres per al cobrament del servei prestat o producte adquirit, així com als encarregats del tractament necessaris per a l’execució de l’acord.

En cas de compra o pagament, si tries alguna aplicació, web, plataforma, targeta bancària, o algun altre servei online, les teves dades se cediran a aquesta plataforma o es tractaran al seu entorn, sempre amb la màxima seguretat.

En el supòsit que ens hagis donat el teu consentiment per al tractament del teu nom i imatges i altres informacions, relacionades amb l’activitat de Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca, es divulgaran a les diferents xarxes socials i pàgina web de Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca

Transferències internacionals.

En cas de ser necessària la realització de transferències internacionals de dades per part de Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca, només es realitzaran a entitats sota l’habilitació de l’acord EUA-Unió Europea Privacy Shield (més informació: https://www.privacyshield.gov/welcome), a entitats que hagin demostrat que compleixen amb el nivell de protecció i garanties d’acord amb els paràmetres i exigències previstes a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, com el Reglament Europeu, o quan hi hagi una habilitació legal per realitzar la transferència internacional.

 

Quins drets tens?

 • A saber si estem tractant les dades o no.
 • A accedir a les vostres dades personals.
 • A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
 • A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides o si ens retires el consentiment atorgat.
 • A sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades, en alguns supòsits, cas en què només les conservarem d’acord amb la normativa vigent.
 • A portar les teves dades, que et seran facilitades en un format estructurat, dús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, els podem enviar al nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.
 • A presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si creieu que no us hem atès correctament.
 • A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.

Si modificas algún dato, te agradecemos que nos lo comuniques para mantenerlos actualizados.

Voleu un formulari per a l’exercici de Drets?

 • Tenim formularis per a l’exercici dels teus drets, demana’ns-los per email o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.
 • Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o acompanyats de fotocòpia del DNI.
  Si et representa algú, ens has d’adjuntar còpia del seu DNI, o que el signi amb la signatura electrònica.
 • Els formularis es poden presentar presencialment, enviats per carta o per mail a l’adreça del Responsable a l’inici d’aquest text.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, en cas que considereu que no s’ha atès convenientment la sol·licitud dels vostres drets.

El termini màxim per resoldre per Psicologia Infanto-Juvenil Mallorca, és d’un mes, a comptar de la recepció efectiva de la teva sol·licitud per part nostra.

Tens dret a revocar en qualsevol moment el consentiment per a qualsevol dels tractaments per als quals ho has atorgat.

Tractem COOKIES?

Si fem servir un altre tipus de cookies que no siguin les necessàries, podràs consultar la política de cookies a l’enllaç corresponent des de l’inici de la nostra web.

 Durant quant de temps mantindrem les teves dades personals?

 • Les dades personals seran mantingudes mentre segueixis vinculat amb nosaltres.
  Un cop et desvinculis, les dades personals tractades a cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos, inclòs el termini en què un jutge o tribunal les pugui requerir atenent el termini de prescripció d’accions judicials.
  Les dades tractades es mantindran mentre no expirin els terminis legals al·ludits anteriorment, si hi hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l’interessat sol·licite la supressió o revoqui el consentiment atorgat.

Mantindrem tota la informació i comunicacions relatives a la teva compra oa la prestació del nostre servei, mentre durin les garanties dels productes o serveis, per atendre possibles reclamacions